εταιρεία

Από το 2000 με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, έχουμε καταφέρει να έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο, αναλαμβάνοντας έργα υψηλών απαιτήσεων.

Στην Eleven, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε ξεχωριστού project. Υλοποιούμε έργα, που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευών. Εγγυόμαστε την αποπεράτωση του έργου εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, διατηρώντας το κόστος κατασκευής σε προσιτά επίπεδα.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές, ανακατασκευές και ανακαινίσεις

σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, εμπορικούς χώρους και πολυτελείς κατοικίες.

Δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στις κατασκευές, ανακατασκευές και ανακαινίσεις σε χώρους εστίασης και ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους και πολυτελείς κατοικίες. Αναλαμβάνουμε το interior design του χώρους σας, το concept development και το rebranding για την επιχείρηση σας.

Στην Eleven, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε ξεχωριστού project.
• Υλοποιούμε έργα, που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευών.
• Εγγυόμαστε την αποπεράτωση του έργου εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.

  • Διατηρούμε το κόστος κατασκευής σε χαμηλά επίπεδα.

Η εταιρεία αποτελείται από έμπειρους μελετητές και μηχανικούς, συνεργάζεται με σειρά γνωστών και άρτια καταρτισμένων τεχνικών που εγγυώνται υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και άρτια αισθητική στις κατασκευές της.

Με το βλέμμα στο μέλλον, στόχος μας να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την τεχνογνωσία μας και να εξελίσσουμε τον κύκλο εργασιών μας, αναλαμβάνοντας έργα απαιτήσεων που θα φέρουμε σε πέρας με επιτυχία.

ζητήστε προσφορά

Αν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητες μας,
θα χαρούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας.

οι υπηρεσίες μας