Ανακαινίσεις

Στην Eleven Constructions προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για ανακαινίσεις κτιρίων, είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, ή ξενοδοχειακές μονάδες. Η ομάδα μηχανικών της εταιρείας με την πολύχρονη εμπειρία σε ανακαινίσεις χώρων, εγγυάται την αναδιαμόρφωση του εσωτερικού ή εξωτερικού σας χώρου.

Ιδέες και λύσεις αποκλειστικά για εσάς

Αναλαμβάνουμε:
  • Την πλήρη αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων στο σύνολο των κατασκευαστικών εργασιών που απαιτούνται (μηχανολογικές εγκαταστάσεις ύδρευσης – αποχέτευσης – κλιματισμού, επενδύσεις, ξυλουργικές εργασίες, ειδικές κατασκευές κλπ)
  • Την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  • Την εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας
  • Τη διαδικασία έκδοσης οποιασδήποτε  αδείας απαιτείται

ανακαινίσεις κατοικιών

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κατοικιών, με πρωταρχικό μας στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών σας. Προδίδουμε ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο σας, εναρμονίζοντας την υψηλή αισθητική με το προσωπικό σας στυλ.

ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων

H Eleven Constructions διαθέτει γνώση και πολυετή εργασιακή εμπειρία στην ανακαίνιση ξενοδοχείων, χώρων φιλοξενίας και καταστημάτων. Σε συνεργασία με σας, δημιουργούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου ο πελάτης σας νιώθει οικεία. Σκοπός μας, να μεταμορφώσουμε το χώρο σας με υπευθυνότητα και συνέπεια, προσφέροντας προσιτές λύσεις. Πρόσφατες συνεργασίες μας, με το ξενοδοχείο St.George Lycabettus, όπου αναλάβαμε την ανακαίνιση 51 δωματίων και hallways σε 4 ορόφους του ξενοδοχείου.

γιατί να μας επιλέξετε

Σας εγγυόμαστε την παράδοση του έργου με ένα κλειδωμένο, προσυμφωνημένο κόστος, χωρίς κρυφά ή περιττά έξοδα.

  • Προσιτές τιμές για ανακαινίσεις με τα πλεονεκτήματα της χονδρικής πώλησης.
  • Ο σχεδιασμός που προηγείται της υλοποίησης, γίνεται σε τρισδιάστατες απεικονίσεις, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το τελικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσει η κατασκευαστική διαδικασία.
  • Η παράδοση του έργου γίνεται σε συγκεκριμένο προσυμφωνημένο χρόνο, με τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
  • Χρησιμοποιούμε ασφαλή και οικολογικά υλικά με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ζητήστε προσφορά

Αν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητες μας,
θα χαρούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας.

οι υπηρεσίες μας