Κατασκευές

Η Eleven Constructions δραστηριοποιείται στις κατασκευές κατοικιών και πληθώρας επαγγελματικών χώρων, από την έκδοση της οικοδομικής άδειας, μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που αφορούν ανακατασκευές, όπως εργασίες επισκευής, αποκατάστασης και ενίσχυσης κτιρίων. Η ομάδα μηχανικών της εταιρείας, το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό και οι πολύχρονες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας, εξασφαλίζουν τις βέλτιστες επιλογές για την ολοκλήρωση κάθε οικοδομικού έργου.

Κατασκευές γύρω από τους στόχους και τις επιθυμίες σας

κατασκευές κατοικιών

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τη δική σας κατοικία, μετατρέποντας τις επιθυμίες σας σε λειτουργικούς χώρους, με σεβασμό στο οικιστικό και φυσικό περιβάλλον. Είτε πρόκειται για μια κατοικία είτε για ένα ολοκληρωμένο οικιστικό συγκρότημα, για εμάς, οι κατασκευές κατοικιών παραμένουν πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

κατασκευές επαγγελματικών χώρων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους επαγγελματικού χώρου με στόχο τη δυνατότητα ελευθερίας έκφρασης της ανθρώπινης δραστηριότητας. Με βασικά κριτήρια τη λειτουργικότητα, την παραγωγικότητα και την εργονομία, κατασκευάζουμε επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες που προάγουν τις αξίες και τους στόχους της επιχείρησης σας. Η ενδελεχής μελέτη σε συνδυασμό με τη συνέπεια που μας διακρίνει και την τήρηση υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την κατασκευή των χώρων που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τις επαγγελματικές σας επιτυχίες.

γιατί να μας επιλέξετε

Σας εγγυόμαστε την παράδοση του έργου με ένα κλειδωμένο, προσυμφωνημένο κόστος, χωρίς κρυφά ή περιττά έξοδα.

  • Προσιτές τιμές για κατασκευές με τα πλεονεκτήματα της χονδρικής πώλησης.
  • Ο σχεδιασμός που προηγείται της υλοποίησης, γίνεται σε τρισδιάστατες απεικονίσεις, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το τελικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσει η κατασκευαστική διαδικασία.
  • Η παράδοση του έργου γίνεται σε συγκεκριμένο προσυμφωνημένο χρόνο, με τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
  • Χρησιμοποιούμε ασφαλή και οικολογικά υλικά με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ζητήστε προσφορά

Αν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητες μας,
θα χαρούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας.

οι υπηρεσίες μας